Latest Public Release (Ver 3.0) (Compatibility: Rpi Zero & Rpi1,2,3)
Current Donation Release (Ver.4.1) (Compatibility: Rpi2,3,4)

Under Development (Ver 5.0)

If you want to support the project and download donation releases , Feel free to donate any amount! (minimum 10€)


Donators Rank Level
ImageMovieNow Ver 5.0! - [Under Development]
ImageMovieNow Ver 4.1 - Donation Release Available!
Image All the orders for "Digital Poster Ready Packet" delay because the COVID-19! please be patience.
Image If you don't receive the activation Email, Please Check your Spam folder!

Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Post all your suggestions/requests/ideas
User avatar
MidnightWatcher
Donator Rank **
Donator Rank **
Location: Ontario, Canada
Posts: 87
Joined: Sat Feb 01, 2020 4:50 pm

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Mon Mar 16, 2020 1:01 am

I will give this a try.

FYI, when I selected "Schedule" in the web interface (MovieNow4 for the RPi4) it takes me to http://movienow.local/cron/ instead of http://192.168.1.39/cron/, so I had to manually enter the proper link.
Vero 4K | Epson 5030UB | 100" EluneVision Ref 4K Screen | Denon X3600H @ 5.2.4 | 4x ADX Maximus & Dayton Audio SA230 | Polk RTiA9 + CSiA6 + OWM3 + SVS PC2000 + Monolith 15 | 40" HDTV + RPi4 & MovieNow! v4 | 32TB HDDs + 4x DLink DHP-701AV
User avatar
0raid
Site Admin
Contact:
Location: Athens / Greece
Posts: 409
Joined: Sat Feb 01, 2020 1:31 am

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Mon Mar 16, 2020 5:33 am

MidnightWatcher wrote:
Mon Mar 16, 2020 1:01 am
I will give this a try.

FYI, when I selected "Schedule" in the web interface (MovieNow4 for the RPi4) it takes me to http://movienow.local/cron/ instead of http://192.168.1.39/cron/, so I had to manually enter the proper link.
movienow.local is not working for you?
User avatar
MidnightWatcher
Donator Rank **
Donator Rank **
Location: Ontario, Canada
Posts: 87
Joined: Sat Feb 01, 2020 4:50 pm

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Mon Mar 16, 2020 6:58 am

Vero 4K | Epson 5030UB | 100" EluneVision Ref 4K Screen | Denon X3600H @ 5.2.4 | 4x ADX Maximus & Dayton Audio SA230 | Polk RTiA9 + CSiA6 + OWM3 + SVS PC2000 + Monolith 15 | 40" HDTV + RPi4 & MovieNow! v4 | 32TB HDDs + 4x DLink DHP-701AV
User avatar
0raid
Site Admin
Contact:
Location: Athens / Greece
Posts: 409
Joined: Sat Feb 01, 2020 1:31 am

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Mon Mar 16, 2020 7:02 am

MidnightWatcher wrote:
Mon Mar 16, 2020 6:58 am
No, only http://192.168.1.39/cron/ works.
your raspberry is connect it with lan or wifi?
User avatar
MidnightWatcher
Donator Rank **
Donator Rank **
Location: Ontario, Canada
Posts: 87
Joined: Sat Feb 01, 2020 4:50 pm

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Mon Mar 16, 2020 1:38 pm

WiFi only.
Vero 4K | Epson 5030UB | 100" EluneVision Ref 4K Screen | Denon X3600H @ 5.2.4 | 4x ADX Maximus & Dayton Audio SA230 | Polk RTiA9 + CSiA6 + OWM3 + SVS PC2000 + Monolith 15 | 40" HDTV + RPi4 & MovieNow! v4 | 32TB HDDs + 4x DLink DHP-701AV
User avatar
0raid
Site Admin
Contact:
Location: Athens / Greece
Posts: 409
Joined: Sat Feb 01, 2020 1:31 am

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Mon Mar 16, 2020 2:13 pm

MidnightWatcher wrote:
Mon Mar 16, 2020 1:38 pm
WiFi only.
did you use any repeater? or wifi exten?
User avatar
MidnightWatcher
Donator Rank **
Donator Rank **
Location: Ontario, Canada
Posts: 87
Joined: Sat Feb 01, 2020 4:50 pm

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Mon Mar 16, 2020 4:45 pm

No repeaters or extenders, only directly to the router. All of the other icons work, except for this one.
Screenshot_20200316-124400_Chrome.jpg
Screenshot_20200316-124400_Chrome.jpg (165.29 KiB) Viewed 852 times
Vero 4K | Epson 5030UB | 100" EluneVision Ref 4K Screen | Denon X3600H @ 5.2.4 | 4x ADX Maximus & Dayton Audio SA230 | Polk RTiA9 + CSiA6 + OWM3 + SVS PC2000 + Monolith 15 | 40" HDTV + RPi4 & MovieNow! v4 | 32TB HDDs + 4x DLink DHP-701AV
RockDawg
Donator Rank **
Donator Rank **
Posts: 18
Joined: Sat Feb 01, 2020 5:09 pm

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Sat May 16, 2020 11:03 pm

First... tomoffel - thanks so much for posting that edit to the script! Much appreciated.

Second... It's working accept that when Kodi is running it displays custom posters and when Kodi is closed it displays the "Welcome to this theater" screen. Did the tab1.sh and tab2.sh change since Tom's post?
RSHINE
Donator Rank ***
Donator Rank ***
Location: Winnipeg , Canada
Posts: 68
Joined: Fri Apr 03, 2020 2:46 am

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Sun May 17, 2020 2:12 am

MidnightWatcher wrote:
Mon Mar 16, 2020 4:45 pm
No repeaters or extenders, only directly to the router. All of the other icons work, except for this one.

Screenshot_20200316-124400_Chrome.jpg
Same thing occurs for me. I manually changed the link to use the IP address in the index.php file.
User avatar
0raid
Site Admin
Contact:
Location: Athens / Greece
Posts: 409
Joined: Sat Feb 01, 2020 1:31 am

Re: Default to custom posters if Kodi/Plex connection lost

Sun May 17, 2020 2:56 am

RockDawg wrote:
Sat May 16, 2020 11:03 pm
First... tomoffel - thanks so much for posting that edit to the script! Much appreciated.

Second... It's working accept that when Kodi is running it displays custom posters and when Kodi is closed it displays the "Welcome to this theater" screen. Did the tab1.sh and tab2.sh change since Tom's post?
yes tabs has change since the last version , go in the schedule interface > add new cron > and you will see the list in the right , with all the views and which tab.

Return to “Feature Requests”