Latest Public Release (Ver 3.0) (Compatibility: Rpi Zero & Rpi1,2,3)
Current Donation Release (Ver.4.1) (Compatibility: Rpi2,3,4)

Under Development (Ver 5.0)

If you want to support the project and download donation releases , Feel free to donate any amount! (minimum 10€)


Donators Rank Level
ImageMovieNow Ver 5.0! - [Under Development]
ImageMovieNow Ver 4.1 - Donation Release Available!
Image All the orders for "Digital Poster Ready Packet" delay because the COVID-19! please be patience.
Image If you don't receive the activation Email, Please Check your Spam folder!

Getting "Aww snap* screen after some days on 4.1

Installation guide and Issues
RockDawg
Donator Rank **
Donator Rank **
Posts: 17
Joined: Sat Feb 01, 2020 5:09 pm

Getting "Aww snap* screen after some days on 4.1

Fri May 22, 2020 9:55 pm

Ever since upgrading to 4.1 I've noticed I get a the Chrome Aww snap screen after about a week of being on. I reboot and it works again but after 5-7 days I get it again.

This never happened before 4.1.
flatblackratrod
Donator Rank **
Donator Rank **
Posts: 15
Joined: Sat Feb 01, 2020 4:48 pm

Re: Getting "Aww snap* screen after some days on 4.1

Sat May 23, 2020 3:33 pm

This happens to me as well.
RockDawg
Donator Rank **
Donator Rank **
Posts: 17
Joined: Sat Feb 01, 2020 5:09 pm

Re: Getting "Aww snap* screen after some days on 4.1

Tue May 26, 2020 12:07 am

Any idea on this issue? Is there a log file we can post or something?
User avatar
0raid
Site Admin
Contact:
Location: Athens / Greece
Posts: 406
Joined: Sat Feb 01, 2020 1:31 am

Re: Getting "Aww snap* screen after some days on 4.1

Thu May 28, 2020 7:34 pm

reduce the GPU memory from 256 to 128 in config.txt file

gpu_mem=128

Return to “General Support”